Dui Clinique

Miksi Dui on ylivoimainen?

Haluamme tarjota sinulle tehokkainta mahdollista ihonhoitoa, joka on samalla miellyttävää ja rentouttavaa. Siksi toimintamme keskittyy Dui Clinique hoitoihin. Olemme saaneet tyytyväisinä hämmästellä kerta toisensa jälkeen, miten hyviä tuloksia saamme vaikeissakin iho-ongelmissa Duin avulla aikaan.

Sana on kiirinyt vuosien varrella ja moni julkisuuden henkilö halusi käydä Dui –hoidossa salaa, haluamatta, että asia paljastetaan. Rohkaistuimme entisestään, kun sellaiset kuuluisuuden henkilöt, kuin Ritva Oksanen, Ninni Laaksonen ja Annika Metsäketo halusivat itse viedä sanomaa eteenpäin ja he ovatkin useissa lehtihaastatteluissa ja esiintymistilaisuuksissa halunneet kertoa avoimesti, mikä on heidän kauniin ihonsa salaisuus. Myös moni heidän faninsa, kolleegansa, ystävänsä ja sukulaisensa on ollut ikionnellinen päästyään Dui-asiakkaaksi.

 

Dui on pitkän kehittelyn tulos

Dui on kiinan kieltä ja tarkoittaa järven tyyneyttä. Sanat  kuvaavat hyvin hoidon filosofiaa, jolla haetaan koko kehon tasapainoa, jolloin myös ihon toiminnot tasapainottuvat.
Menetelmän kehittäjällä Audrey Wongilla on hyvin monipuolinen koulutustausta: Hän on perehtynyt nuoresta asti kiinalaiseen lääketieteeseen ja yrttiparantamiseen ja hän on lisäksi kansainvälinen Cidesco –kosmetologi. Audrey Wong kehitteli Dui Clinique –hoitokonseptia yli kymmenen vuoden ajan ennen kuin toi sen laajempaan käyttöön. Menetelmää käytetään menestyksekkäästi Suomen lisäksi monissa maissa, mm. Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa ja Norjassa.

Useissa Dui Clinique -hoitoloissa on käytössä 2 laitetta suuren asiakasmäärän takia. Uusia pisteitä annamme harkiten, sillä menetelmä vaatii huolellista ja innostunutta asennetta kouluttautumiseen ja harjaantumiseen. Pitkäaikaisimmat Dui Clinique –terapeutit ovat tehneet jopa yli 5 000 hoitoa.

 

Mihin Dui perustuu?

Kaikkien Dui Clinique -hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita, neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa. Ritva Oksanen kuvaa parhaiten tuntemusta: ”On kuin pienet muurahaiset kävelisivät iholla!”  Suurin osa asiakkaista vaipuu hoidossa uneen tai unenomaiseen ”nirvanaan”. Käsittely toimiikin parhaiten, kun asiakas on täysin rentoutunut. Päivittäin laajenevaan asiakaspiiriimme kuuluu myös runsaasti miehiä, jotka ovat onnellisia siitä, että hoito on samalla kertaa tehokasta ja rentouttavaa – ja mikä pääasia, ei satu!

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia ja niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana.

 

Mitä Dui –hoidossa tapahtuu?

Jokainen Dui -hoito muodostuu useasta eri vaiheesta. Aluksi tehdään lymfasuoniston mukainen sivelyhieronta, joka parantaa nestekiertoa poistaen kuona-aineita ihosta ja koko kehosta tehokkaasti. Lymfa tehostaa aineenvaihduntaa, ja siten vähentää turvotusta. Seuraavaksi aktivoidaan akupunktiopisteitä, jolloin tasapainotetaan ja vahvistetaan eri sisäelinten toiminnot, joilla on suuri vaikutus ihon ongelmien korjaamisessa. Akupisteet käsitellään tarvittaessa kahteen tai kolmeen kertaan eri taajuuksilla. Tämän jälkeen käsitellään ongelma-alueita (esim. juonteita ja ryppyjä, couperosaa, pigmenttihäiriöita, näppyjä jne.). Eri hoitovaiheissa vaihdetaan käytettävää yrttiseerumia, jotka saadaan matalataajuusvirtalaitteen hertsilukua vaihtelemalla imeytymään kaikkiin ihon kerroksiin, jolloin ihosta tulee myös syväkosteutettu. Viimeisessä vaiheessa iho käsitellään syväpuhdistavalla seerumilla, jolloin saadaan aikaan myös kevyt, kirkastava kuorinta.

Mikäli kyseessä on lifting-ohjelma, käydään ryppy- ja juonnekohdat erikseen läpi viemällä kevein nipistelyin ja nosteluliikkein sähkövirtaa ko. alueille. Yleensä juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja madaltuminen näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen silminnähden. Lopuksi valitaan ihotyypin mukainen naamio, rasvoittuvalle iholle savipohjaista naamiota ja muille ihotyypeille mustikkauutepohjaista voidenaamiota, jonka vaikutusta tehostetaan käsin hieronnalla, jolloin saadaan vielä perinteisen hieronnan edut hoitoon mukaan.

Dui Clinique –hoidon kesto on 1h. Iho ei tule koskaan epämiellyttävän punaiseksi tai kirjavaksi hoidon jälkeen, vaan on heti raikkaamman ja tasaisen näköinen ja tuntuinen.

 

Mihin ongelmiin Dui auttaa?

Dui –hoidon voi ottaa aina myös yksittäisenä ”fresh up” hoitona ennen tärkeää juhlaa tai edustustilaisuutta, jolloin iho näyttää ja tuntuu sädehtivältä useamman päivän ajan. Kun halutaan pysyviä hoitotuloksia iho-ongelmiin hoito tehdään 5-10 kerran sarjana viikon välein. Ylläpitohoidot ongelmien vakavuudesta riippuen 1-3 kuukauden välein takaavat sen, että saavutettu hoitotulos myös säilyy. Näin ihoa muistutetaan uudesta toimintatavasta, johon se on hellävaraisesti, mutta määrätietoisesti ohjattu tiiviin hoitosarjan aikana.