• Ostoskori0 €

Dui Clinique

Miksi Dui on ylivoimainen??

Haluamme tarjota sinulle tehokkainta mahdollista ihonhoitoa, joka on samalla miellyttävää ja rentouttavaa. Siksi toimintamme keskittyy Dui Clinique hoitoihin. Olemme saaneet tyytyväisinä hämmästellä kerta toisensa jälkeen, miten hyviä tuloksia saamme vaikeissakin iho-ongelmissa Duin avulla aikaan.

Sana on kiirinyt vuosien varrella ja moni julkisuuden henkilö halusi käydä Dui –hoidossa salaa, haluamatta, että asia paljastetaan. Rohkaistuimme entisestään, kun sellaiset kuuluisuuden henkilöt, kuin Ritva Oksanen, Ninni Laaksonen ja Annika Metsäketo halusivat itse viedä sanomaa eteenpäin ja he ovatkin useissa lehtihaastatteluissa ja esiintymistilaisuuksissa halunneet kertoa avoimesti, mikä on heidän kauniin ihonsa salaisuus. Myös moni heidän faninsa, kolleegansa, ystävänsä ja sukulaisensa on ollut ikionnellinen päästyään Dui-asiakkaaksi.

 

Dui on pitkän kehittelyn tulos

Dui on kiinan kieltä ja tarkoittaa järven tyyneyttä. Sanat  kuvaavat hyvin hoidon filosofiaa, jolla haetaan koko kehon tasapainoa, jolloin myös ihon toiminnot tasapainottuvat.
Menetelmän kehittäjällä Audrey Wongilla on hyvin monipuolinen koulutustausta: Hän on perehtynyt nuoresta asti kiinalaiseen lääketieteeseen ja yrttiparantamiseen ja hän on lisäksi kansainvälinen Cidesco –kosmetologi. Audrey Wong kehitteli Dui Clinique –hoitokonseptia yli kymmenen vuoden ajan ennen kuin toi sen laajempaan käyttöön. Menetelmää käytetään menestyksekkäästi Suomen lisäksi monissa maissa, mm. Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa ja Norjassa.

Suomessa on yli toistakymmentä Dui Clinique –hoitolaa, joista useissa on käytössä 2 laitetta suuren Dui –asiakasmäärän takia. Uusia pisteitä annamme harkiten, sillä menetelmä vaatii huolellista ja innostunutta asennetta kouluttautumiseen ja harjaantumiseen. Pitkäaikaisimmat Dui –terapeutit ovat tehneet jopa yli 3 000 hoitoa.

 

Mihin Dui perustuu?

Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa.Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa. Ritva Oksanen kuvaa parhaiten tuntemusta: ”On kuin pienet muurahaiset kävelisivät iholla!”  Suurin osa asiakkaista vaipuu hoidossa uneen tai unenomaiseen ”nirvanaan”. Käsittely toimiikin parhaiten, kun asiakas on täysin rentoutunut. Päivittäin laajenevan asiakaspiiriimme kuuluu myös runsaasti miehiä, jotka ovat ikionnellisia siitä, että hoito on samalla kertaa tehokasta ja rentouttavaa – ja mikä pääasia, ei satu!

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia ja niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana.

 

Mitä Dui –hoidossa tapahtuu?

Jokainen Dui -hoito muodostuu 6:stä eri vaiheesta. Aluksi asiakas rentoutetaan sivelyhieronnalla, sillä käsittelyn on todettu toimivan sitä tehokkaammin, mitä rentoutuneemmassa tilassa asiakas on. Seuraavaksi tehdään lymfasuoniston mukainen sivelyhieronta, joka mm. parantaa nestekiertoa ja poistaa kuona-aineita ihosta ja koko kehosta tehokkaasti. Kolmannessa vaiheessa aktivoidaan akupunktiopisteitä, jolloin tasapainotetaan ja vahvistetaan eri sisäelinten toimintoja, joilla on suuri vaikutus ihon ongelmien korjaamisessa. Lifting-hoidossa akupisteet käsitellään kolmeen eri kertaan hertsilukua vaihdellen. Tämän jälkeen käsitellään ongelma-alueita (esim. juonteita ja ryppyjä, couperosaa, pigmenttihäiriöita, näppyjä jne.). Eri vaiheissa vaihdetaan käytettävää yrttiseerumia, jotka saadaan matalataajuusvirtalaitteen hertsilukua vaihtelemalla imeytymään samalla kaikkiin ihon kerroksiin, jolloin ihosta tulee myös syväkosteutettu. Viidennessä vaiheessa koko kasvot ja kaula käsitellään rullaelektrodilla hellävaraisesti rullahieroen, jolloin saadaan aikaan huokosten syväpuhdistuminen ja kevyt, kirkastava kuorinta. Mikäli kyseessä on lifting-ohjelma, käydään ryppy- ja juonnekohdat erikseen läpi viemällä kevein nipistelyin ja nosteluliikkein sähkövirtaa ko. alueille. Yleensä juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja madaltuminen näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen silminnähden. Kuudennessa vaiheessa käytetään ihotyypin mukaista naamiota, rasvoittuvalle iholle savipohjaista naamiota ja muille ihotyypeille mustikka-uutepohjaista, monipuolisesti vaikuttavaa voidenaamiota, jonka vaikutusta tehostetaan käsin hieronnalla, jolloin saadaan vielä perinteisen hieronnan edut hoitoon mukaan.

Dui –hoidon kesto on 45 min – 1,5 h hoito-ohjelmasta riippuen. Iho ei tule koskaan epämiellyttävän punaiseksi hoidon jälkeen, vaan on heti raikkaamman ja tasaisemman näköinen.

 

Mihin ongelmiin Dui auttaa?

Dui –hoidon voi ottaa aina myös yksittäisenä ”fresh up” hoitona ennen tärkeää juhlaa tai edustustilaisuutta, jolloin iho näyttää ja tuntuu sädehtivältä useamman päivän ajan. Kun halutaan pysyviä hoitotuloksia iho-ongelmiin hoito tehdään 5-10 kerran sarjana viikon välein. Ylläpitohoidot ongelmien vakavuudesta riippuen 1-3 kuukauden välein takaavat sen, että saavutettu hoitotulos myös säilyy. Näin ihoa muistutetaan uudesta toimintatavasta, johon se on hellävaraisesti, mutta päämäärätietoisesti ohjattu tiiviin hoitosarjan aikana.