Akne

Rasvoittuvan ja näppyläisen ihon hoitotulokset ovat olleet erityisen hyviä ja iloitsemme siitä, että asiakas ei joudu turvautumaan voimakkaisiin lääkekuureihin, jotka auttavat vain sen aikaa, kun niitä syödään. Lääkekuureissa on vaarana vakavatkin sivuoireet sekä oman vastustuskyvyn heikkeneminen. Pitkien kuurien seurauksena iho lisäksi ohenee jopa pergamenttimaisen ohueksi. Onneksi Dui-hoidoilla olemme voineet auttaa näitäkin asiakkaita, mutta aina parempi, kun näppyläinen iho saadaan rauhoittumaan ja tasapainottumaan luonnollisella, pehmeällä  Dui -hoidolla.

Dui Clinique hoidolla akne saadaan parannettua kuivattamatta ihoa, joka usein suomalaisilla on rasvaisen pintakerroksen alla aivan liian kuiva. Ihoa on siis hoidettava hellävaraisesti ja pitkäjänteisesti. Dui -hoito auttaa ihoa pysymään kiillottomana, mutta kosteuttaa kuitenkin ihon syvemmät kerrokset tehokkaasti. Akupunktionpisteiden käsittely tasapainoittaa koko kehon toimintaa, jolloin myös hormonaalisista syistä johtuva akne voidaan saada rauhoittumaan. Syväpuhdistus parantaa myös ihonalaisia tukkeumia. Kotihoitotuotteet ovat erityisen tärkeät aknen hoidossa.

Dui -hoito on myös uskomattoman tehokas supistamaan laajentuneita ihohuokosia pysyvästi.

Kotihoitoon ehdottomasti Gel Moisturiser, joka pitää ihon mattapintaisena, ja Acne Formula, joka parantaa näpyt kuivattamatta.

Arvet

Kaikkiin arpikudoksiin voidaan vaikuttaa Dui –hoidoilla – jopa keloideihin.

Dui tehoaa kaikenlaisiin arpiin, niin aknen aiheuttamiin, kuin leikkausarpiin sekä venymäarpiin (raskausarpiin). Myös jopa kymmeniä vuosia vanhoihin, lapsena vesirokosta jääneisiin arpiin on saatu loistavia tuloksia. Arpikudoksen pehmetessä, solujen uusiutumisprosessin nopeutuessa, elastiinin ja kollageenin määrän lisääntyessä, sekä verenkierron ja nestekierron elpyessä arvet näkyvät yhä vähemmän.

Audrey Wongin sekä omien kokemustemme mukaan yleensä 10 kerran hoitosarjalla (johon kuuluu tärkeänä osana myös kotihoitotuotteet) saadaan arvet yleensä ainakin puolta paremman näköisiksi lähtötilanteesta. Saavutetut tulokset ovat hyvin yksilöllisiä johtuen kunkin henkilön ihon paranemiskyvystä – toisinaan päästään jo viidellä hoitokerrallakin hyviin tuloksiin.

Kotihoitoaineina käytetään hoitosarjan aikana Youth Formulaa, Gel Moisturiseria ja Skin Polish –kuorintaa.

Auringon vaurioittama iho

Liiallisen, pitkäaikaisen auringonoton seurauksena iho paksuuntuu ja menettää heleytensä ja elastisuutensa – usein jo suhteellisen nuorella iällä.

Dui –hoidon ansiosta iho saadaan syväkosteutettua ja sen luonnollisen kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy merkittävästi verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuessa. Iho näyttää ja tuntuu energiseltä ja sen heleys palaa.

Jos jatkat edelleen auringonottoa, ihosi on selkeästi helpommin hoidettavissa ja ennalta suojattu, eikä vaurioidu enää entiseen tapaan, kun suojaat sen huolellisesti Dui Sun Protection Creamilla. Useimmissa tapauksissa viiden hoitokerran sarja riittää hyvän tuloksen aikaansaamiseksi.

Couperosa

Couperosa on tyypillinen ilmiö suomalaisessa, ohuessa ja herkässä ihossa. Hiussuonilaajentumia on valitettavasti melkein jokaisella – yleisimmin poskissa ja nenänpielissä.

Syväpuhdistavan vaikutuksensa ansiosta Dui -hoito poistaa tukkeumia hiussuonistossa, jolloin punoitus vähenee samalla kun herkkä ja ohut iho vahvistuu. Hoito myös syväkosteuttaa ja tasoittaa kirjavan ihon väriä.

Kotihoitoon ehdottomasti hiusverisuonia vahvistavaa ja punoitusta rauhoittavaa Anti-Couperosa Formulaa.

Mikäli hiusverisuonilaajentumat ovat hyvin voimakkaita ja veri on ollut pitkään pakkaantuneena suoniin, voidaan hoitotulosta nopeuttaa tekemällä ensin lämpöneulaus.

Luonnollinen kasvojenkohotus (face lift)

Jos haluat vielä lykätä kasvojenkohotusleikkausta, se onnistuu Dui Lifting –menetelmällä. Useimmiten jo 5 kerran sarjahoidolla on mahdollista kiinteyttää ihoa niin, että ihosi näyttää 5-10 vuotta nuoremmalta. Myös face lift –leikkauksen jälkihoitona Dui on ihanteellinen, koska sillä saadaan ihoon hehkua ja elastisuutta ja leikkausjäljet paranemaan nopeasti lähes näkymättömiin.

Yleensä juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja madaltuminen näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen silminnähden.

Tulos paranee huomattavasti, kun käytät Youth Formulaa sekä Day Creamia ja Night Creamia, kaulan ja decoltén alueelle Audrey Christianin Push Up voidetta, joka on mm. Ritva Oksasen ehdoton lempituote!

Pigmenttihäiriöt

Aikamme yleisimpiä ongelmia, jota aiheuttaa hormonivalmisteiden ja massakosmetiikan lisääntynyt käyttö yhdessä runsaan UV-säteilyn kanssa. Pigmenttihäiriöt vaivaavat yhä nuorempia, mutta Duilla voidaan sekä hajottaa liiallista pigmenttiä että ennaltaehkäistä sen muodostumista. Samalla kun iho saadaan syväkosteutettua, pigmenttiä tuottavat solut pystyvät tuottamaan väriä tasaisemmin ihoon.

Sun Protection Creamia käyttämällä pigmenttihäiriöt myös pysyvät poissa. Kyseessä on erittäin syväkosteuttava päivävoide, jonka sisältämät luonnon omat flavonoidit kerrostuvat ihoon antaen pitkäaikaisen, jopa 48 tunnin suojan auringon säteitä vastaan. Lisäksi kasviuutteiden ansiosta saat kauniin, terveen päivetyksen.

Tavalliset aurinkovoiteet ja suojakertoimen sisältävät päivävoiteet pystyvät antamaan suojan vain kahdeksi tunniksi, joten aamulla levitetty voide ei tehoa enää puolilta päivinkään.

Pigmenttihäiriöiden hoidossa on ensiarvoisen tärkeää hoitaa ihoa kotona myös Pigment Spot Formulalla.

Turvotus

Dui auttaa ja helpottaa monenlaisissa turvotustiloissa – niin silmäpusseissa kuin koko kasvojen turvotustiloissa. On kuitenkin huomioitava, että vaikka nestekierto saadaan parantumaan Dui –hoidolla, niin tila ei jää kaikilla pysyväksi. Turvotukset johtuvat monista syistä ja toisilla turvotustaipumus on niin voimakas, ettei siihen yksinkertaisesti auta mikään hoito.

Silmäpussit saadaan usein laantumaan, sillä Dui –hoito poistaa nesteitä, jolloin turvotus vähenee. Silmät myös kirkastuvat ja tummat silmänaluset vaalenevat parantuneen verenkierron myötä. Silmänympärysiho vahvistuu ja rypyt ja juonteet madaltuvat silminnähden.

Kaikkiin Dui –hoitoihin on mahdollista yhdistää lisämaksulla erillinen silmänympärysihon käsittely, jossa keskitytään silmänympärysalueen ongelmiin.

Kotihoitoon suosittelemme Anti-Swelling Formulaa.