Miksi Dui Clinique on ylivoimainen?

Haluamme tarjota tehokkainta mahdollista ihonhoitoa, joka on samalla miellyttävää ja rentouttavaa. Siksi toimintamme keskittyy Dui Clinique -hoitoihin. Olemme saaneet tyytyväisinä hämmästellä kerta toisensa jälkeen, miten hyviä tuloksia saamme vaikeissakin iho-ongelmissa Dui Cliniquen avulla aikaan.

Rohkaistuimme entisestään, kun sellaiset kuuluisuuden henkilöt, kuin Ritva Oksanen, Ninni Laaksonen ja Annika Metsäketo halusivat käydä Dui Clinique -hoidoissa ja viedä sanomaa eteenpäin. He ovatkin useissa lehtihaastatteluissa ja esiintymistilaisuuksissa kertoneet avoimesti, mikä on heidän kauniin ihonsa salaisuus.

Dui clinique on pitkän kehittelyn tulos

Dui on kiinan kieltä ja tarkoittaa järven tyyneyttä. Sanat  kuvaavat hyvin hoidon filosofiaa, jolla haetaan koko kehon tasapainoa, jolloin myös ihon toiminnot tasapainottuvat.

Menetelmän kehittäjällä Audrey Wongilla on hyvin monipuolinen koulutustausta: Hän on perehtynyt nuoresta asti kiinalaiseen lääketieteeseen ja yrttiparantamiseen ja hän on lisäksi kansainvälinen Cidesco –kosmetologi. Audrey Wong kehitteli Dui Clinique –hoitokonseptia yli kymmenen vuoden ajan ennen kuin toi sen laajempaan käyttöön. Menetelmää käytetään menestyksekkäästi Suomen lisäksi monissa maissa, mm. Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa ja Singaporessa.

Useissa Dui Clinique -hoitoloissa on käytössä 2 laitetta suuren asiakasmäärän takia. Menetelmä vaatii huolellista ja innostunutta asennetta kouluttautumiseen ja harjaantumiseen. Pitkäaikaisimmat Dui Clinique –terapeutit ovat tehneet jopa yli 10 000 hoitoa.

Mihin Dui clinique perustuu?

Kaikkien Dui Clinique -hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita, neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa.

Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – useimmat eivät tunne mitään, toiset tuntevat pientä kihelmöintiä paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa. Ritva Oksanen kuvaa parhaiten tuntemusta: ”On kuin pienet muurahaiset kävelisivät iholla!”. Hoito ei kuitenkaan milloinkaan ole epämiellyttävää tai kivuliasta.

Suurin osa asiakkaista vaipuu hoidossa uneen tai unenomaiseen ”nirvanaan”. Käsittely toimiikin parhaiten, kun asiakas on täysin rentoutunut. Asiakaspiiriimme kuuluu myös runsaasti miehiä, jotka ovat onnellisia siitä, että hoito on samalla kertaa tehokasta ja rentouttavaa.

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia ja niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana.

Mitä Dui clinique–hoidossa tapahtuu?

Jokainen Dui Clinique -hoito muodostuu useasta eri vaiheesta. Aluksi tehdään lymfasuoniston mukainen sivelyhieronta, joka parantaa nestekiertoa poistaen kuona-aineita ihosta ja koko kehosta tehokkaasti. Lymfa tehostaa aineenvaihduntaa, ja siten vähentää turvotusta. Seuraavaksi aktivoidaan akupunktiopisteitä, jolloin tasapainotetaan ja vahvistetaan eri sisäelinten toiminnot, joilla on suuri vaikutus ihon ongelmien korjaamisessa. Akupisteet käsitellään tarvittaessa useaan kertaan eri taajuuksilla. Tämän jälkeen käsitellään ongelma-alueita (esim. juonteita ja ryppyjä, couperosaa, pigmenttihäiriöita, arpia jne.).

Eri hoitovaiheissa vaihdetaan käytettävää yrttiseerumia, jotka saadaan matalataajuusvirtalaitteen hertsilukua vaihtelemalla imeytymään kaikkiin ihon kerroksiin, jolloin ihosta tulee myös syväkosteutettu. Viimeisessä vaiheessa iho käsitellään syväpuhdistavalla seerumilla, jolloin saadaan aikaan myös kevyt, kirkastava kuorinta.

Lopuksi valitaan ihotyypin mukainen naamio, rasvoittuvalle iholle savi- tai mutapohjaista naamiota ja muille ihotyypeille mustikkauutepohjaista voidenaamiota, jonka vaikutusta tehostetaan käsin hieronnalla, jolloin saadaan vielä perinteisen hieronnan edut hoitoon mukaan.

Dui Clinique –hoidon kesto on 1h.

Hoidon jälkeen

Iho ei tule epämiellyttävän punaiseksi tai kirjavaksi hoidon jälkeen, vaan on heti raikkaamman ja tasaisen näköinen ja tuntuinen. Hoidon jälkeen saa käyttää normaalisti meikkiä, urheilla, saunoa, ottaa aurinkoa jne.

Mihin ongelmiin Dui auttaa?

Dui –hoidon voi ottaa aina myös yksittäisenä ”fresh up” hoitona ennen tärkeää juhlaa tai edustustilaisuutta, jolloin iho näyttää ja tuntuu sädehtivältä useamman päivän ajan. Kun halutaan pysyviä hoitotuloksia iho-ongelmiin hoito tehdään 5-10 kerran sarjana viikon välein. Ylläpitohoidot ongelmien vakavuudesta riippuen 1-3 kuukauden välein takaavat sen, että saavutettu hoitotulos myös säilyy. Näin ihoa muistutetaan uudesta toimintatavasta, johon se on hellävaraisesti, mutta määrätietoisesti ohjattu tiiviin hoitosarjan aikana.

Varaa aika hemmotteluun