Aknen hoitopaketti

145,70 

Varasto loppu

Kuvaus

Poistunut valikoimasta.

Akneiho kuntoon kertaheitolla!

Yhdistimme valikoimamme parhaat aknen hoitotuotteet eri sarjoilta, ja saimme aikaan paketin, jolla saa pahemmankin aknen taltutettua. Tietysti edulliseen pakettihintaan!

 

Skin Magic Tea luomuteesekoitus auttaa puhdistamaan kehosta kuonakertymiä, jolloin myrkyt ja jätteet eivät tule ulos ihon kautta. Tee puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Se hoitaa tulehduksia viilentäen ja kosteuttaen.

Acne Formula on tehoseerumi, joka parantaa finnit, tulehdukset ja erilaiset ärtymät nopeasti ja normalisoi talinerityksen pitäen ihon mattapintaisena. Sopii kaikkiin talinerityksen häiriöihin. Ei kuivata ihoa!

Gel Moisturizer on korkealaatuinen kosteusgeeli, joka sisältää yrttiuutteita, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta ja hidastavat ihon vanhenemisprosessia. Soveltuu erityisen hyvin rasvaisen ihon hoitoon, sillä se pitää ihon mattapintaisena ja parantaa tulehduksia ja supistaa huokosia.

Bacteriostat Cleanser on herkälle ja kuivalle akneiholle kehitetty tehokas puhdistusgeeli. Poistaa rasvaisuuden, talin ja meikin ärsyttämättä ihoa. Puhdistaa syvältä ja poistaa kuona-aineet, avaa ihohuokoset ja vähentää paikallista bakteerikasvua. Ainutlaatuinen puhdistusaine ihon tulehdustilojen hoitoon.