Black Stuff Koivu- ja pakurikääpäuute 30 kaps.

21,00 

Black Stuff edistää suoliston mikrobiomin eli suolistobakteerien ja niiden elinympäristön hyvinvointia.

Varasto loppu

Kuvaus

Suoliston hyvinvoinnin tueksi

Black Stuff edistää suoliston mikrobiomin eli suolistobakteerien ja niiden elinympäristön hyvinvointia.

Black Stuff on koivu- ja pakurikääpäuute, joka sisältää erittäin korkeat polyfenolipitoisuudet. Black Stuff on puun ligniinistä saatu luontainen polyfenoliyhdiste, joka on kehitetty suoliston mikrobiomin hyvinvointiin.

100% kasviperäinen valmiste. Black Stuff palauttaa kosketuksen luontoon ja määperään siellä, missä sitä eniten tarvitaan – sinun sisällesi.

Antioksidanttien, rasvahappojen ja mineraalien imeytyminen sekä kuljettaminen solutasolle on tärkeä osa suoliston mikrobiomin hyvinvointia.

Polyfenolit, ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot Black Stuffin tehoaineina:

Vaikuttavat aineet syntyvät luonnossa erittäin hitaasti maaperän humuskerroksessa orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan. Black Stuffin valmistamiseksi on kehitetty bioteknisiä tuotantomenetelmiä, jotka nopeuttavat tätä luontaista prosessia sekä mahdollistavat erittäin puhtaan ja tasalaatuisen tuotteen, joka sopii ihmisen lisäravinteeksi.

Musta Detox-juomasi valmistuu hetkessä sekoittamalla ”Mustaa” teelusikankärjellinen (0,5-1g) vaikka kylmään veteen tai kahviin. Huomaa luonnon oma vaniljainen vivahde. Makumaailma on samansuuntainen kuin esim. pakuriteellä.

Asiakkaiden kokemat hyödyt:

 1. ▪️ Rauhoittunut vatsan ja suoliston toiminta
  ▪️ Parempi palautuminen ja uni
  ▪️ Vähentynyt stressin tuntu arjessa
  ▪️ Lisääntynyt energia ja jaksaminen
  ▪️ Parempi olo yleisesti
  ▪️ Hiusten ja kynsien voimaakkaampi kasvu
  ▪️ Ravinnon parempi imeytyminen

Black Stuff yhdisti luonnonlääkinnän vanhat perinteet moderniin biotekniikkaan. Koivun ligniinistä ja pakurikäävästä jalostettu polyfenoli-humusyhdiste auttaa palauttamaan suolistosi bakteerikannan eli mikrobiomin tasapainon ja hyvinvoinnin. Kun suolistosi voi paremmin, tunnet sen koko kehossasi.

Lyhyesti Black Stuff: Humusaineet kuljettavat ravintoaineita sisälle soluihin, samalla poistaen niistä kuona-aineita, kuten raskasmetalleja. Suolistobakteerit suorastaan rakastavat humusaineita. Yhdessä terveellisen, kasvispainotteisen ruokavalion kanssa ne auttavat palauttamaan suolistosi tasapainon ja hyvinvoinnin niin lähelle luontaista tilaa, kuin on mahdollista.

Käyttö
Kapselina 1-2 kapselia päivässä.
Jauheena
suosittelemme 0,5–1 grammaa päivässä, nautittuna monipuolisen ja ravintorikkaan aterian yhteydessä. Yleinen tapa annostella on 1/3 teelusikallista aamulla ja 1/3 teelusikallista päivällä tai illalla. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan juomaan, esimerkiksi kahviin tai teehen. Suositellaan käytettäväksi 30 päivän kuurina, joka toistetaan 4-5 kertaa vuodessa. Suurempaa annosta ei tarvita: elimistö hyödyntää vain tarvitsemansa määrän.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat
Koivu- ja pakurikääpäuute (Ligniini-polyfenolilähteestä johdettu humushappo 73% ja fulvohappo 27%), mineraaleja ja kivennäisaineita.

Ravintosisältö / 100 g / annos 1 g
Energiaa (kJ), 779 / 7,79
Energiaa (kcal), 190 / 1,9
Rasvaa (g), 1,13 / 0,01
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 0,49 / 0
Hiilihydraatteja (g), 12,4 / 0,12
– josta sokeria (g), 0,5 / 0,03
Suolaa (g), 0 / 0
Polyfenoleja (mg), 11240 / 112,4

Saatat myös pitää...