Copper Inside Kupari Kasvomaski 5 kpl

79,90 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: ,

Kuvaus

Copper Inside kupari kasvomaski on kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain. Paketti sisältää 5 kpl uudelleen käytettäviä kuparimaskeja. Ilmainen toimitus!

Lisää tulossa ~22.10.20, voit tilata maskin ennakkoon ja se lähetetään heti kun varastoon saadaan täydennystä.

Copper Inside kupari kasvomaski torjuu 99,9 % viruksista. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kuparimaskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta.

Kuparimaskit eivät ole kertakäyttöisiä vaan valmistaja lupaa niille vähintään viikon käyttöiän. Niin kauan kuin kasvomaski on ehjä, on se itsesteriloituva kuparin ansiosta. Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan. Näin ollen kuparimaskit ovat merkittävästi ekologisempia kuin kertakäyttöiset maskit.

Materiaali on steriili, pehmeä ja miellyttävä iholle. Maskiin on sekoitettu pieni määrä kuparihiukkasia, jotka saavat aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ”tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten mukaisesti.
Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi. CE hyväksytty (IIR, EN 14683).

Copper Inside kupari kasvomaski testattiin ja viimeisteltiin EU:n markkinoille huhtikuussa 2020. Saksalainen laboratorio TÜV SÜD suoritti tiukan testausprosessin. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia.

Kupari kasvomaski on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Maskin tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana.

Maskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä.

Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia. Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta.
Kupari voi tappaa viruksia ja muita taudinaiheuttajia muuttamalla ja häiritsemällä organismeja suojaavia kerroksia.
Uusi tutkimus osoittaa, että SARS-CoV-2, coronavirus pandemian aiheuttaja ei pysty tarttumaan oltuaan 4 tuntia kuparin kanssa tekemisissä, kun taas muovin pinnalla kyseinen virus voi säilyä jopa 72 tuntia.
Ekologinen, pitkä käyttöikä: tavallisia maskeja EI VOI kierrättää.
Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.
Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää.
Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.
Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi.
CE hyväksytty (IIR, EN 14683).

Lisätietoa valmistajan sivuilta täältä.

Muista myös ihoa kosteuttava ja hoitava käsidesi.