Gel Moisturiser, 50ml

54,90 

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Gel Moisturizer on kaikille ihotyypeille soveltuva kosteusgeeli. Korkealaatuinen kosteuttaja, joka sisältää yrttiuutteita, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta ja hidastavat ihon vanhenemisprosessia. Soveltuu erityisen hyvin rasvaisen ihon hoitoon, sillä se pitää ihon mattapintaisena ja parantaa tulehduksia. Supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa ja vilkastuttaa verenkiertoa ja nestekiertoa.

Käyttö: Sopii yö- ja päivävoiteeksi, sekä erinomaisesti myös silmänympärysgeeliksi. Talviaikaan kuivaihoisille suositellaan Day Creamia tai Night Creamia lisänä.

Tehoaineet

Mustikkauute: rauhoittaa, avaa tukkeumia, kiinteyttää ja vähentää turvotusta.
Flavonoidit: vahvistavat hiusverisuonten verenkiertoa ja kiihdyttävät kollageenituotantoa, vaikuttavat myös antibakteerisesti. Estää uv-säteilyn haittoja, on todettu taltuttavan jopa ihosyöpäsoluja.
Taikapähkinä: mikroverenkiertoa edistävä, voimakkaasti supistava, vahvistaa laskimoiden seinämiä, poistaa ylimääräisiä nesteitä, estää tulehduksia, virkistää, ja kosteuttaa ihoa.
Seesamöljy: Kiinalaisten suosima ravitseva öljy, joka siloittaa ihoa ja varastoi siihen kosteutta. Sisältää runsaasi kaliumia ja elvyttävi ainesosia.

Saatat myös pitää...