Jade kasvorulla

9,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Kasvorulla auttaa muun muassa vähentämään juonteita, parantaa kasvojen verenkiertoa ja vähentää kasvojen turvotusta. Kasvorollereiden käyttö on kuulunut kiinalaiseen kauneudenhoitorutiiniin jo tuhansien vuosien ajan.

Jade-roller on valmistettu kauniista vihreästä jade-kivestä. Sitä käytetään esimerkiksi kasvoöljyn levittämiseen, jolloin sekä ihon kosteutus että sen uudistuminen tehostuvat. Pienemmällä rullapäällä voi käsitellä silmienympärysihon.

Kokeile jaderullaa ihon kiinteyttämiseen Youth Formulan avulla, punoituksen vähentämistä Anti-Couperosa Formulalla tai tehosta nesteiden poistoa Anti-Swelling Formulalla.

Kasvorollerin hyötyjä:

Stimuloi kollageenin tuotantoa hieromalla kasvojen akupunktiopisteitä.
Kiinteyttää kasvojen ihoa vähentäen juonteita.
Aktivoi verenkiertoa tuoden lisää happea soluille ja auttaa näin soluja uusiutumaan.
Parantaa ihon elastisuutta ja tehostaa lymfakiertoa.
Auttaa tummien silmänalusten häivyttämisessä.
Pehmentää ja kiinteyttää ihoa.

Vihreä jade on Kiinassa viisauden ja kypsyyden kivi. Sen uskotaan vähentävän negatiivisuutta, vahvistavan uskoa unelmiin ja kasvattavan pitkäjänteisyyttä.

Vihreä jade on hyvä voimakivi nuorelle tai itseään etsivälle ihmiselle. Jade valaa uskoa siihen, että löydät vielä polkusi, vaikka epäonnistuisit välillä. Vihreä jade myös rauhoittaa mieltä sekavissa ja epäreiluissa elämäntilanteissa.