Nutritious Cream Mask, 50ml

66,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Nutritious Cream Mask on korvattu uudella Berry Juice Cream Maskilla, joka on koostumukseltaan kevyempi ja helpommin levitettävä.

Nutritious Cream Mask on ravitseva, puhdistava ja kosteuttava voidenaamio kuivalle, kosteusköyhälle, ikääntyneelle, väsyneelle ja couperosa -iholle. Sisältää runsaasti mineraaleja ja yrttiuutteita, jotka rauhoittavat, puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa. Korvaamattoman hyvä atooppisen ihon hoitoon. Varsinkin talvella naamio voidaan jättää ihottuma-alueille tai erityisen kuiville alueille vaikuttamaan yön yli jopa päivittäin.

Antibakteeristen ainesosien takia sopii hyvin myös epäpuhtaalle iholle. Sisältää auringoltasuojaavaa mustikkauutetta, sekä Titanium Dioxidea, FDA:n hyväksymää aurinkosuojaa, joten naamio sopii erityisen hyvin esimerkiksi laskettelurinteeseen.

Käyttö: ½ teelusikallista riittää kasvoille ja kaulan iholle – hieronta tehostaa vaikutusta. Vaikutusaika 15-20 minuuttia, poista naamio pyyhkimällä kasvopaperilla ja kasvovedellä, tai jätä vaikuttamaan niin pitkäksi aikaa, että koko naamio imeytyy ihoon.

Tehoaineet:

Titanium Dioxide: FDA:n vahvistama aurinkosuoja-aine, ei tuki huokosia.
Mineraalit: syväpuhdistavat, poistavat kuona-aineita ja toksiinia.
Glyseroli: sitoo ihoon painonsa verran kosteutta, estää kosteuden haihtumista, suojaa ihoa.
Mustikka: rauhoittaa tulehduksia, avaa tukkeumia, kiinteyttää ja vähentää turvotusta.
Kookosöljy: voimakas antioksidantti, sisältää runsaasti lauriinihappoa, joka suojaa ihoa bakteereilta.
C-Vitamiini: parantaa kollageenimuodostusta ja mikroverenkiertoa sekä vahvistaa hiussuonten seinämiä.

Saatat myös pitää...