Oxytarm Plum

25,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Oxytarm Plum on ravintolisä, joka sisältää hedelmää, kuituja, teetä ja yrttejä.
Sisältää kahta teetyyppiä ja karhunputkea, jotka auttavat ylläpitämään suoliston terveyttä. Lakritsijuuri auttaa ylläpitämään suoliston normaalia toimintaa. Hillottu aprikoosi on erityisruokalaji Japanissa ja muissa Aasian maissa. Japanissa sitä kutsutaan nimellä Umeboshi ja sitä on perinteisesti käytetty aamiaisen yhteydessä hyvän ja terveellisen päivän käynnistämiseksi. Luumuun on lisätty karhunputkea, erilaisia teelaatuja ja lakritsijuurta, jotka kaikki ovat tunnettuja ja yleisesti käytettyjä yrttejä. Oxytarm Plum sisältää paljon kuituja sekä hedelmistä, että yrteistä. Luumua pidetään yleisesti vatsan toimintaa tehostavana (hyödyllinen ruoansulatukselle ja se voi auttaa ylläpitämään suoliston yleistä hyvinvointia ja vähentämään ummetusta).
Sisältää: Luumu (hillottu japanilainen aprikoosi (Prunus mume Sieb et Zuce)), sokeri, vihreä- ja puertee (Melaleuca Alternifolia ja Camellia sinensis Kitamura), karhunputki (Angelica Keiskei) ja lakritsinjuuri (Radix Glycyrrhiza).
Käyttöohje: Yksi luumu aterian jälkeen. Juo iso lasi vettä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Suurinta suositeltua päiväannosta (2 luumua) ei tule ylittää.
Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Aprikoosi sisältää siemenen (kiven), jota ei tule niellä. Ei suositella pienille lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville naisille.