Push Up 5 to 10 tuotepaketti

Ale!

139,90  109,00 

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Push Up 5 to 10 kasvovoide: sisältää patentoidun ainesosan, joka tasoittaa juonteet ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Se korjaa myös pigmenttihäiriöitä.

Voiteen sisältämät kasvipeptidit stimuloivat ihoa tuottamaan lisää kollageenia. Kliinisten testien tulokset osoittavat, että 12 viikon käytön jälkeen kollageenin määrä ihossa lisääntyi keskimäärin 82%. Myös ihon kimmoisuus ja kosteus lisääntyivät merkittävästi.

 

Push Up 5 to 10 silmänympärysgeeli: kiinteyttää ja elvyttää väsyneen silmänympärysihon. Sen kiinteyttävän vaikutuksen huomaa jo muutamassa minuutissa!

Geeli sisältää biologisesti aktiivisia ainesosia, sekä kasvipeptidejä – pieniä yhdisteitä, jotka muodostavat kollageeni proteiineja. Sen sisältämä Superoxide Dismutase, erittäin tehokas antioksidantti ehkäisee ikääntymistä ja juonteiden muodostumista. Tämä super entsyymi myös poistaa tummuutta.

Viilentävä geeli kiinteyttää silmänympärysihoa, vaalentaa tummia silmänalusia, nostaa silmäluomia, tasoittaa juonteita ja syväkosteuttaa ihoa.

Saatat myös pitää...