Skin Magic Tea

Skin Magic Tea
Skin Magic Tea pakkaus
Skin Magic Tea

24,90 € 15,00 €

Tuotekuvaus

Skin Magic Tea luomuteesekoitus auttaa puhdistamaan kehosta kuonakertymiä, jolloin myrkyt ja jätteet eivät tule ulos ihon kautta. Tee puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Se hoitaa tulehduksia viilentäen ja kosteuttaen.

Skin Magic Tee auttaa löytämään tasapainon sekä suoliston, että hormonaalisten ongelmien kanssa. Se ehkäisee ja hoitaa myös ihon arpeutumista.

Kiinalaisen lääketieteen oppien mukaan teen ainesosia on käytetty auttamaan seuraavissa ongelmissa:

– Akne
– Kystinen akne
– Ihottuma
– Hormonaaliset iho-oireet
– Epätasainen ihon väri
– Ruuansulatuksen tasapainoittaminen

 

Sisältää

Aloe veraa, lakritsijuurta, lootuksen siemenen sydäntä, jasmiiniteetä, kiinalaista punaista teetä, Mooseksen palavan pensaan kukkia (Bai Xian Pi). Gluteeniton.

 

Käyttöohje

Kahdesti päivässä, 30 minuuttia ennen tai 30 minuuttia ruokailun jälkeen. Hauduta teepussia kiehautetussa vedessä 4-5min.

Pakkaus sisältää 60 teepussia. Teepussi painaa 2,5g.

Kysymykset ja vastaukset

 • Miten Skin Magic Tea auttaa?

  Kiinalaisen lääketieteen tohtori Nat Kringoudis selittää, miten tee toimii.

  Päävaikuttavana aineena Skin Magic Teessä on aloe vera. Aloe vera on tunnettu sen puhdistavista ja kirkastavista ominaisuuksista. Se auttaa ravitsemaan, nuorentamaan ja kosteuttamaan ihoa. Se viilentää ihoa hoitaen tulehduksia (kystinen akne, kipeät, tulehtuneet finnit).

  Makea lakritsijuuri tunnetaan harmonisena ja ravitsevana kasvina. Se työskentelee suolistossa, pernassa ja vatsassa. Kun suolisto voi huonosti, keho ei saa tarvitsemiaan tärkeitä ravintoaineita, koska suolisto ei pysty sulattamaan niitä. Ja kun keho ei saa ravintoaineita, saattaa syntyä iho-oireita, kuten aknea.

  On siis tärkeää löytää hormonaalinen tasapaino. Hormonit saattavat olla osasyy huonoon ihoon, varsinkin niillä, joiden iho tuntuu oireilevan erityisesti kuukautisten aikaan. Lootuksen siemen on myös tärkeä suoliston kunnon hoidossa ja hormonaalisten ongelmien tasapainoittamisessa.

  Jamiinitee on viilentävä ja rauhoittava. Bai Xian Pi:n avulla se puhdistaa ja poistaa kehosta kuonakertymiä, ja hoitaa sekä ehkäisee ihon arpeutumista.

 • Miksi luottaisit Skin Magic Tean tehoon?

  Kaikki teemme, Skin Magic Tea mukaanlukien, ovat ammattitaitoisen, kiinalaiseen lääketieteeseen perehtyneen tiimimme kehittämiä.

  Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvien sekoitusten kehittäminen vaatii runsaasti taitoa ja tietoa.

  Erikoisasiantuntijamme, Tohtori Nat Kringoudis kertoo selkokielellä, miten sekoituksemme toimivat kehossa selittäen fyysiset, emotionaaliset ja henkiset vaikutukset.

  Olemme ylpeitä saadessamme antaa teille FDA:n (Amerikan korkein terveysvirannomainen) hyväksymien standardien mukaiset, laadukkaimmat ainesosat.

 • Saako Skin Magic Teetä käyttää raskauden aikana?

  Skin Magic Tee on turvallinen raskauden aikanakin käytettäväksi, mutta emme aina suosittele tätä, sillä uskomme, että kehon tulee antaa toimia luonnon omin voimin raskauden aikana.

 • Kuinka usein Skin Magic Teetä tulee käyttää?

  Suosittelemme aina kuuntelemaan omaa kehoa. Jos tuntuu, että kehosi tarvitsee teetä enemmän, voit antaa sitä sille enemmän. Teemme toimivat hellävaraisesti, eivätkä ylistimuloi kehoa.

  Emme suosittele enempää kuin 3 kuppia Skin Magic teetä päivässä.

 • Vaikuttaako Skin Magic Tee ehkäisyn tehoon?

  Skin Magic Tee ei vaikuta ehkäisypillereiden tai muun hormonaalisen ehkäisyn tehoon. Jos saat allergisen reaktion, ja oksennat tai ripuloit 4 tunnin sisällä pillerin oton jälkeen, teho saattaa heikentyä.

 • Kuinka vanha minun tulee olla, jotta saan käyttää Skin Magic Teetä?

  Skin Magic Teen nauttimisella ei ole ikärajaa.

 • Miten käytän Skin Magic Teetä?

  Juo Skin Magic Teetä kahdesti päivässä, 30 minuuttia ennen tai jälkeen ruokailun (esim. aamulla ja iltapäivällä).

  Liota teepussia kiehautetussa vedessä 4-5 minuuttia.

  Vältä juomasta teetä ruoan kanssa ja myöhään illalla.

  Voit lisätä joukkoon sitruunaa tai hunajaa lisämakua antamaan.

 • Mikä on toimintaperiaatteenne vaihdon tai palautuksen kanssa?

  Ymmärrämme, että mieli saattaa muuttua.

  Hyväksymme palautukset, jos muutat mielesi 30 päivän aikana tilauksestasi, tuote on avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Emme palauta postikuluja.

  Jos haluat palauttaa avaamattoman pakkauksesi, otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@duiclinic.fi

 • Onko Skin Magic Teellä sivuvaikutuksia?

  Kaikki teemme ovat hyvin hellävaraisia, mutta jokainen ihminen on uniikki yksilö, joka tarkoittaa sitä, että kehomme reagoivat eri tavoin.

  Yleensä teetä voi nauttia turvallisesti, mutta jos sinulla on todettu terveysongelmia korkean verenpaineen tai munuaisten kanssa, jos olet diabeetikko tai sairastat jotain muuta vakavaa sairautta, on hyvä konsultoida lääkäriä ennen teen juomista.