SKINGAIN Plus Kollageeni + Pycnogenol®

59,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Ensimmäisenä maailmassa Kollageeni + Pycnogenol®

SKINGAIN Plus Kollageeni + Pycnogenol® on ainutlaatuinen ravintolisä kauneutesi tueksi. Tutkittua tehoa ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageenia.

Pycnogenol eli rannikkomännyn kuoriuute paitsi lisää ja parantaa kehon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa myös tehostaa hiusverenkiertoa. Se toimii antioksidanttina edistäen terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta.

Pycnogenol lisää sydämen ja solujen hyvinvointia, helpottaa raajojen turvotusta sekä vahvistaa ihon kollageenia. Vastustuskyvylle, verenkierrolle ja ihon hyvinvointiin.

Hydralisoitu kollageeniyhdistelmä ja Pycnogenol tehostavat toistensa vaikutusta ja näin saat kimmoisan ja kiinteän ihon ja terveet nivelet.

Skingain sisältää ainutlaatuisen patentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa yli 30% elimistön proteiinien kokonaismassasta ja 75% ihon sisältämästä proteiinista. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka estää ihon veltostumista. Kollageenin muodostumisen väheneminen iän myötä johtaa ryppyihin. Jo 25 vuoden iässä kehon oma kyky tuottaa kollageenia vähenee huomattavasti. Siksi on tärkeää tuoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön, sillä näin voidaan korvata kehon oma heikentynyt kyky tuottaa kollageenia tarpeellinen määrä.

Skingain on sokeriton, eikä se sisällä keinoteikoisia makeutusaineita. Se sisältää enemmän kollageenia, kuin mikään muu markkinoilla oleva valmiste. Skingainin sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Ainesosat: Hydrolisoitu kollageeni 1.tyyppi, Hydrolisoitu kollageeni 2.tyyppi, Inuliini, limen ja sitruunan luontaiset aromit, askorbiinihappo (C-vitamiini), sitruunahappo, paakkuuntumisen estoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi), sekä Rannikkömännyn kuoriuute Pycnogenol.

Annostus: 1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä (n. 200ml) tai mehuun, jogurttiin, teehen, jne. Anna tekeytyä parin minuutin ajan ennen nauttimista, niin juomaan ei jää paakkuja. Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää. Sisältää kuukauden annoksen, eli 30 pussia.

Saatat myös pitää...