Sun Protection Cream, 50ml

66,90 

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Sun Protection Cream suojaa ihoa voimakkaaltakin auringonsäteilyltä ihon palamatta, samalla kun iho saa kauniin rusketuksen. Geelivoiteessa ei ole kemiallista tai fysikaalista suojaa, jonka vuoksi tarkkaa suojakerrointa ei voida määritellä, mutta suojateho vastaa vähintään SPF 15. Suojateho voimistuu jatkuvassa käytössä. Aurinkosuoja on peräisin flavonoideista, jotka muodostavat suojamuurin iholle estäen auringon säteitä tunkeutumasta syvälle ihoon, jolloin ne eivät pääse vaurioittamaan ihoa. Ei tuki huokosia, joten sopii myös epäpuhtaalle iholle. Hoitaa ja ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista.

Pigmenttiläiskien ehkäisyyn ja hoitoon suositellaan käytettäväksi samanaikaisesti Pigment Formulaa.

Käyttö: Flavonoidit säilyvät ihossa 48 tuntia, joten voiteen levitys kerran päivässä riittää. Voimakkaassa auringonsäteilyssä voidetta kannattaa kuitenkin lisätä päivän aikana. Voide ei sisällä iholle haitallisia kemikaaleja, joten sitä voidaan käyttää myös yövoiteena. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle. Erinomainen myös talvikäytössä.

Tehoaineet:

Flavonoidit: vahvistavat hiusverisuonten verenkiertoa ja kiihdyttävät kollageenituotantoa, vaikuttavat myös antibakteerisesti. Estää uv-säteilyn haittoja, on todettu taltuttavan jopa ihosyöpäsoluja.
Seesamöljy: ravitseva öljy, joka siloittaa ihoa ja varastoi siihen kosteutta.
Taikapähkinä: mikroverenkiertoa edistävä, voimakkaasti supistava, vahvistaa laskimoiden seinämiä, poistaa ylimääräisiä nesteitä, estää tulehduksia, virkistää, ja kosteuttaa ihoa.
Mustikkauute: rauhoittaa, avaa tukkeumia, kiinteyttää ja vähentää turvotusta.
Aloe Vera: kosteuttaa ja auttaa säilyttämään kosteustasapainon, stimuloi verenkiertoa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Parantaa tulehduksia ja ihoärsytyksiä.

Saatat myös pitää...