Suomalainen lähihunaja Kesälahdelta 450g

8,90 

Lähihunaja on maukas ja monipuolinen herkku terveyden tueksi.

Kotimainen hunaja, jonka ahkerat kesälahtelaismehiläiset ovat keränneet puhtailta ja syrjäisiltä apajilta hunajakukista ja luonnonkukista. Kesälahtelainen lähihunaja onkin valittu maan parhaaksi.

Varasto loppu

Kuvaus

Lähihunaja on maukas ja monipuolinen herkku terveyden tueksi. Kotimainen hunaja, jonka ahkerat kesälahtelaismehiläiset ovat keränneet puhtailta ja syrjäisiltä apajilta hunajakukista ja luonnonkukista. Kesälahtelainen lähihunaja onkin valittu maan parhaaksi.

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, täydellinen luonnontuote. Suuren suosion saavuttanut luonnonhunaja on terveysvaikutuksiltaan kuuluisa.

Hunaja helpottaa vilustunutta oloa, ja on myös vatsan ylin ystävä. Tästä herkusta saa puhtia ja energiaa päivään. Antibakteerista hunajaa voi käyttää myös ihonhoidossa; kokeile hunajaista naamiota tai ihoa hellivää kuorintaa, ja sipaise sitä myös haavoihin. Flunssan, vatsavaivojen ja iho-ongelmien hoidon lisäksi siitä voi olla apua jopa unettomuuden hoidossa; hunaja auttaa kehoa vapauttamaan glykogeenia, eli maksaan varastoitunutta sokeria, jota aivot tarvitsevat unen aikana. Jos heräilet öisin nälkäisenä, syynä saattaa olla matalat glykogeenivarastot. Kokeile siis nauttia lusikallinen tätä luonnon kultaa ennen nukkumaan menoa, niin kehosi saa levätä rauhassa.

Tässä siis puhdikas purkillinen terveellistä herkkua – sinun terveytesi parhaaksesi.

Lähihunaja on rakenteeltaan ihanan pehmeää, juoksevaa ja hienokiteistä. Tuotetta ei ole lainkaan lämpökäsitelty, joten siinä on tallella kaikki hunajan hyvät ja terveydelle suotuisat ominaisuudet ja ainesosat.

Saatat myös pitää...