Tiny Tea Teatox (14 päivää)

Tiny Tea
Tiny Tea pakkaus
Tiny Tea Teatox (14 päivää)

24,90 €

Tuotekuvaus

Tiny Tea on luomu detox teesekoitus, joka ravitsee ja puhdistaa hellävaraisesti ruuansulatuselimistöä. Jokaisella siemauksella yksilölliset ainesosat auttavat vähentämään turvotusta, poistamaan myrkkyjä, nostamaan energiatasoja ja pudottamaan ylimääräisiä kiloja. Tiny Tea puhdistaa myös ihoa, vähentää selluliittia ja helpottaa PMS oireita.

Tuhansien vuosien ajan kiinalaisen lääketieteen, ja nykyään myös länsimaisen lääketieteen mukaan suolisto on koko terveyden keskipiste. Sen ravitseminen auttaa kehoasi saavuttamaan optimaalisen terveyden. Tiny Tean ainesosat on suunniteltu maksimoimaan ruuansulatuselimistön ja suoliston toimintaa.

 

Käyttöohje

14 päivän kuurina, tee juodaan 3 kertaa päivässä, 30 minuuttia ennen tai 30 minuuttia jälkeen ruokailun. Hauduta teepussia kiehautetussa vedessä 4-5min.

Pakkaus sisältää 42 teepussia. Teepussi painaa 2,5g.

 

Sisältää

Oolong teetä, cassia kasvin siemeniä, lootuksen kukan lehtiä, orapihlajaa, retiisin siemeniä, appelsiinia. Gluteeniton.

Kysymykset ja vastaukset

 • Miten Tiny Tea auttaa?

  Tiny Tean perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva, tasapainoinen yrttiseos on suunniteltu ravitsemaan ja puhdistamaan ruuansulatuselimistöä.

  Kiinalaisen lääketieteen mukaan suolisto on koko terveyden keskipiste. Sen ravitseminen auttaa kehoasi saavuttamaan optimaalisen fyysisen, esteettisen ja emotionaalisen terveyden.

  14 päivän Tiny Tea kuurin määränpää on palauttaa kehosi sen alkuperäiseen terveyteen, ennen kuin nykyajan elämäntapa, sokerit, rasvat, kiire ja stressi ehti ottaa vallan siitä.

  Kiinalaisen lääketieteen tohtori Nat Kringoudis selittää miten sinun kehosi KUULUISI toimia sisäisesti, ja mitä vaikutuksia sillä on, jos kehosi ei toimi, niinkuin sen pitäisi.

  “Kun keho ei toimi kunnolla, ensimmäisiä oireita on painonnousu, yleinen väsymys, päänsäryt ja ummetus tai ripuli. Tämä johtuu siitä, että suolisto ei kykene tekemään työtään kunnolla – ja kun suolisto ei sulata ruokaa kunnolla, kehomme ei saa tarvitsemiaan ravintoaineita. Ravintoaineiden imeytymättömyys saa meidät himoitsemaan vääränlaisia ruokia, esimerkiksi nopeita hiilihydraatteja ja/tai sokereita saadaksemme energiaa. Tämä aiheuttaa vain enemmän vahinkoa ja painonnousua, koska keho tuottaa rasvakudosta suojellakseen itseään. Keholle vaaralliset myrkyt varastoituvat rasvakudokseen, ja keho kirjaimellisesti työntää ne pois tärkeiden elintoimintojen tieltä (reisiin, takapuoleen, vatsaan ja käsivarsiin). Rasvakertymät johtuvatkin yleensä maksan laiskasta työskentelystä myrkkyjä eliminoitaessa. Kaikki alkaa suolistosta – jos suolistosi on epäjärjestyksessä, se ei erota ravintoaineita jätteestä. Ripuli johtuukin juuri siitä; suolistosi ei yksinkertaisesti tiedä, miten toimia – siksi se lähettää ulos kaiken kerralla.”

 • Auttaako Tiny Tea laihduttamaan?

  Tiny Tea voi auttaa sinua pudottamaan painoa, yksinkertaisesti palauttamalla kehosi elintoiminnot tasolle, jossa se toimii tehokkaasti.

  Useat asiakkaamme kertovat laihtuneensa, osa jopa huomattavan paljon. Meidän näkökulmasta tavoitepainon saavuttaminen pitäisi tulla positiivisesta lähestymisestä terveyteen.

  Tiny Tea auttaa kehoa toimimaan oikein, joten sen positiivinen rooli on erittäin tärkeä niin ideaalin painon ylläpitämisessä, kuin myös sisäisen ja ulkoisen terveyden säilyttämisessä.

  Me uskomme, että optimaaliseen terveyteen tähtäämisen pitäisi kuulua jokapäiväiseen elämään. Meillä on vain yksi keho – joten on sinun tehtäväsi huolehtia ja ravita omaa kehoasi, jotta se voi kantaa sinut läpi elämän turvallisesti, rauhallisesti ja pitkään.

 • Miten Tiny Tea antaa energiaa?

  Tohtori Kringoudisin mukaan Tiny Tean ainesosat työskentelevät täydentääkseen ruuansulatuselimistön toimintaa. Ruuansulatuselimistö tuottaa uutta verta, ja veri antaa meille energiaa.

  Tiny Tean avittaessa kehoasi tuottamaan uutta, voimakkaampaa ja puhtaampaa verta, tunnet olosi energisemmäksi saman tien.

  Tiny Tea ei sisällä lisättyä kofeiinia, mutta siinä on kuitenkin hyvin pieni määrä luontaisesti valkoisessa teessä esiintyvää kofeiinia.

 • Miten Tiny Tea puhdistaa ihoa?

  Kiinalaisen lääketieteen mukaan iho-ongelmat, kuten akne, finnit, mustapäät, ihottumat, psoriasis ynnä muut ovat kaikki ulkoisia merkkejä sisäisestä epätasapainosta.

  Kun Tiny Tea detox puhdistaa kehoa epätasapainosta, myrkyistä ja jätteistä, useat huomaavat iho-oireidenkin helpottavan kuurin loputtua.

  Muista, että kun keho on puhdas, ihokin on puhdas.

 • Vähentääkö Tiny Tea turvotusta?

  Tohtori Kringoudisin mukaan Tiny Tean ainesosat on suunniteltu maksimoimaan ruuansulatuselimistön ja suoliston toimintaa.

  Kiinalaisen lääketieteen mukaan pernan ja vatsan yhteistyö tukee ruuansulatuksen toimintaa. Mahalaukku vastaanottaa ruuan, jonka jälkeen sappi analysoi sen, ottaa talteen tärkeät ainesosat, lähettää ne ympäri kehoa ravitsemaan ja hoitamaan, ja loput jätteeksi suolistoon. Kun kaikki tämä tapahtuu sujuvasti, keho on iloinen. Iloinen keho auttaa pitämään painon kurissa, koska myrkyt lähetetään ulos jätteenä, eikä ne siksi keräänny kehoon rasvana.

  Kun systeemi ei toimi oikein, koemme ensimmäisenä turvotusta tai epämukavaa oloa ruokailun jälkeen.

 • Miten Tiny Tea vaikuttaa PMS-oireisiin?

  Jotkut huomaavat, että kuukautiskivut vähenevät, ja vuoto lisääntyy. PMS oireiden pitäisi vähentyä huomattavasti!

  Miksi? Jälleen kerran syy löytyy lisääntyneestä verenvirtaamisesta. Tohtori Kringoudisin selittää tämän yksityiskohdan:

  “Joka kuukausi naisen keho valmistautuu ovuloimaan, ja jos se ei hedelmöity, se valmistautuu vuotamaan. Tämä prosessi vie sekä energiaa että verta. Kun kehosta puuttuu molempia, tämä johtaa usein kivuliaisiin kuukautisiin.

  Tiny Tea auttaa ravitsemaan sekä kehoa, että verta.

 • Voiko Tiny Teata käyttää imetyksen aikana?

  Kyllä voi!

 • Voiko Tiny Teata käyttää raskauden aikana?

  Suosittelemme, että et käytä Tiny Teata raskauden aikana, koska uskomme, että keho pitää luontaisesti itsestään huolta raskauden aikana.

 • Kuinka usein Tiny Teata voi käyttää?

  Tiny Teata voi käyttää jopa 56 päivän kuurina.

  Suosittelemme 56 päivän jälkeen kahden viikon taukoa, jotta kehosi voi palata omaan rytmiinsä.

  Kahden viikon tauon jälkeen voit taas aloittaa uuden kuurin.

  Siihen mennessä ruuansulatuselimistösi pitäisi kuitenkin olla jo uudistunut, joten sinun ei välttämättä tarvitse jatkaa.

  Suosittelemme, että jatkossa käytät Tiny Teata vain silloin, kun tunnet olosi hieman turvonneeksi, veltoksi tai väsyneeksi. Kuppi Tiny Teata helpottaa heti.

 • Aiheuttaako Tiny Tea painonnousua?

  Se on kirjaimellisesti sinusta kiinni! Jos tankkaat kehoasi terveellisellä ruualla ja elintavoilla, kehosi hyödyntää teetä pitkälle.

  Jos kuitenkin löydät itsesi jatkuvasti karkkikaupasta, kumoat Tiny Teasta saamasi hyödyt.

  Kun Tiny Teamme auttaa sinua pääsemään takaisin kuntoon, se tarvitsee apuasi toimiakseen täydellä teholla.

 • Onko Tiny Tealla samat vaikutukset kaikille käyttäjille?

  Ei ole, sillä meidän kaikkien elimistöt ovat yksilöllisiä. Kuuntele kehoa ja oloasi kuurin aikana.

  Tuntuuko, että Tiny Tea tekee olosi liian energiseksi? Kokeile juoda teetä vain 2 kuppia päivässä, äläkä juo sitä enää viiden jälkeen iltapäivällä.

  Tuntuuko olosi paremmalta, kun juot teen ennen, vai jälkeen ruuan? Juo se silloin, kun parhaalta tuntuu! Osa ihmisistä juo teensä ennen, osa jälkeen ruuan. Kummatkin tavat ovat yhtä tehokkaita.

 • Onko Tiny Tealla sivuvaikutuksia?

  Kun tee nautitaan ohjeiden mukaisesti, sillä ei ole suuria sivuvaikutuksia.

  Tiny Tea ravitsee ruuansulatuselimistöä, joten suolistostasi saattaa puhdistua kuonaa, joka ei sinne kuulu. Tämän takia ensimmäisinä päivinä ihokin saattaa puhdistua, jolloin saattaa ilmetä muutamia näppyjä.

  Ensimmäisinä päivinä vatsasi voi olla myös hieman sekaisin. Tämä tarkoittaa sitä, että tee todella aiheuttaa muutoksia kehossasi sisäisesti. Muutaman päivän kuluttua alat tuntea positiivisia muutoksia.

  Jos oireesti ovat luetelluista poikkeavia, otathan meihin yhteyttä hello@yourtea.com tai info@duiclinic.fi, autamme sinua mielellämme!

  Jos saat allergisen reaktion jostakin Tiny Tean ainesosasta (hyvin harvinaista), ja koet pahoinvointia, kramppausta tai ripulia, pidä tauko teen käytöstä ja ota yhteys lääkäriisi.

 • Vaikuttaako Tiny Tea ehkäisyyn?

  Tiny Tea ei vaikuta ehkäisypillerin/implantin tehoon, koska se ei sisälllä laksatiivisia ainesosia.

  Jos kuitenkin saat allergisen reaktion jostakin ainesosasta, kuten yllä mainittu, pillerin teho saattaa heikentyä, jos oksennat/ripuloit neljän tunnin sisällä pillerin oton jälkeen.

 • Onko urheilu tarpeellista kuurin aikana?

  Voit ilman muuta urheilla ja liikkua normaalisti kuurin aikana.

  Suosittelemme fyysistä aktiivisuutta, ei vain Tiny Tea Teatoxin aikana, vaan jatkuvasti.

 • Onko Tiny Tean nauttimiselle ikärajaa?

  Koska Tiny Tea ei aiheuta laksatiivisia vaikutuksia, on se turvallinen käyttää kaiken ikäisenä. Suosittelemme kuitenkin alle 15 vuotiaiden keskustelevan Tiny Tean käyttämisestä huoltajan kanssa.

  Uskomme, että terveyttä koskevat päätökset tulisi aina käsitellä vakavasti ja aikuisen seurassa.

 • Mitkä ovat Tiny Tean käyttöohjeet?

  1) Juo Tiny Tea 3 kertaa päivässä, 30 minuuttia ennen tai jälkeen ruokailun. Aamulla, päivällä ja ilalla (tai iltapäivällä, mikäli tee piristää liikaa).

  2) Hauduta teepussia kiehautetussa vedessä 3-5 minuuttia.

  3) Vältä juomasta ruuan kanssa tai myöhään illalla.

  Vinkki: Lisää joukkoon sitruunaa tai hunajaa lisämakua antamaan.

 • Unohdin juoda teet tänään, mitä nyt?

  Merkittävää vahinkoa ei ole tapahtunut. Ethän kuitenkaan tuplaa annosta seuraavana päivänä.

 • Mikä on toimintaperiaatteenne vaihdon tai palautuksen kanssa?

  Ymmärrämme, että mieli saattaa muuttua, ja se on okei!

  Hyväksymme palautukset, jos muutat mielesi 30 päivän aikana tilauksestasi, tuote on avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Emme palauta
  postikuluja.

  Jos haluat palauttaa avaamattoman pakkauksesi, otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme: info@duiclinic.fi