Tuisa bambuhiilikuitu hammasharja

Ale!

5,90  3,00 

Tuisa bambuhiilikuitu hammasharja on ekologinen, tyylikäs ja hellävarainen. Sen pehmeät bambuhiilikuituharjakset puhdistavat myös hampaanvälit tehokkaasti.

100% biohajoava bambuhammasharja.

Varastossa

Osastot: , ,

Kuvaus

Tuisa bambuhiilikuitu hammasharja on ekologinen, tyylikäs ja hellävarainen. Sen pehmeät bambuhiilikuituharjakset puhdistavat myös hampaanvälit tehokkaasti.

Antibakteerinen bambuhiilikuitu hammasharja on tehokas hampaiden sekä ikenien puhdistaja. Antibakteerisena tuotteena se eliminoi bakteereita ja niiden muodostamaa hajua.

Pese hampaat aamuin illoin kestävällä Bambu hammasharjalla. Muotoiltu varsi sopii mukavasti käteen ja harjasosan koko on sopiva myös vähän pienempäänkin suuhun. Näppärän kokoisen harjasosan johdosta myös takahampaat puhdistuvat tehokkaasti. Bambuhiilikuitu hammasharjan suositeltu vaihtoväli on n. 3 kuukautta.

Hammasharjan varsi on bambua ja harjakset bambuhiilikuitua. Useiden bambuvartisten hammasharjojen harjasosa on nyloninen eli muovinen. Tuisa Bambu hammasharja ei kuitenkaan sisällä yhtään muovia, joten käyttöiän päätyttyä tämä on 100% biohajoava bambuhammasharja.

Hammasharja on myös pakattu ekologisesti pahvipakkaukseen (ei sisällä muovia).

Bambu on hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen. Bambu kasvaa uudelleen siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä.

Muistathan vaihtaa hammasharjan säännöllisin väliajoin. Tämä bambuhiilikuituinen harjas kestää kuitenkin käytössä hieman normaalia pidempään ja pysyy antibakteerisuutensa vuoksi hygieenisena.

Ainesosat:
Varsi bambua ja harjakset bambuhiilikuitua.