Valioravinto Kyolic Original Valkosipulitabletti 25 tabl

12,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Kyolic on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste. Kyolicin terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 700 tieteellistä artikkelia.

Jälkihajuton ja vatsaystävällinen valkosipulivalmiste tukemaan vastustuskykyä ja vireyttä, sydäntä ja verenkiertoa (kolesteroli ja verenpaine), fyysiseen ja henkiseen stressin sietoon.

Kyolic sisältää ainoana maailmassa Aged Garlic Extract (AGE) -valkosipuliuutetta. Uute vaikuttaa hyvinvointiimme erittäin monipuolisesti ja sen on osoitettu tukevan elimistön omia terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo 2h kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

Kyolic pitää punkit loitolla niin ihmisistä kuin eläimistäkin! Raaka valkosipuli ei kotieläimille sovi, mutta Kyolicin kylmäkypsytetty valkosipuliuute on turvallista myös kissoille ja koirille.

Annostus

1 tabletti päivässä. Annosta voi lisätä tilapäisen tarpeen vaatiessa 3 tablettiin päivässä. Punkkikauden ajaksi säännölliseen käyttööön suositellaan 2 tablettia päivässä.

Ainesosat

Kylmäkypsytetty AGE-valkosipuliuute 600mg (86 %), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, emulgointiaine magnesiumstearaatti, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.