DeParaTox 72kapselia

Ale!

49,90  44,90 

DeParaTox auttaa hävittämään ja poistamaan kehosta loisia, viruksia ja patogeenisiä sieniä. Erinomainen tuote kehon detoksifikaation tueksi, puhdistuskuurien kaveriksi tai yleiseen olon kevennykseen.

Varastossa

Kuvaus

DeParaTox parasiittien, loisien ja virusten poistoon

DeParaTox auttaa hävittämään ja poistamaan kehosta loisia, viruksia ja patogeenisiä sieniä. Erinomainen tuote kehon detoksifikaation tueksi, puhdistuskuurien kaveriksi tai yleiseen olon kevennykseen. DeParaTox poistaa kehosta hiivoja, raskasmetalleja ja muita ympäristömyrkkyjä, jopa mikromuoveja.

DeParaTox on runsaasti fulvohappoa ja polyfenoleja sisältävä vahva prebiootti, joka auttaa palauttamaan suoliston optimaalisen mikroflooran.

Ainesosat: Koiruohonlehdet, männynkuori- ja pakuriuute (erittäin runsas fulvohappopitoisuus), neilikkajauhe, kaneli, kurkumajauhe, nokkosenlehdet, kamomillankukat, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piioksidi.

Käyttöohje: 2 kapselia 3 kertaa päivässä. Mieluiten aterioiden yhteydessä, kuurina 12 päivän ajan.

Kuuri suositellaan otettavaksi vähintään kaksi kertaa vuodessa kehon puhdistamiseksi loisista.

Mikäli olet lemmikin omistaja, kalastaja, metsästäjä tai suosit raakaa lihaa ja kalatuotteita, suosittelemme kuurin toistamista 4 kertaa vuodessa.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Älä käytä tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Ei suositella raskaana oleville/imettäville naisille eikä alle 12-vuotiaille lapsille. Tuote on kliinisesti testattu.

Ravintoarvo 100 g / päiväannos 6 g:

Energia 309 / 9,27 kcal
Rasva 0,6 / 0,018 g
-josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,0 g / 0,0 g
Hiilihydraatit 7,4 / 0,44 g
Ravintokuitu 54 / 1,62 g
Proteiini 2 / 0,06 g
Suola 0 / 0 g.

Säilytys: huoneenlämmössä.

Saatat myös pitää...