HairGain Vegan 60tabl.

22,90 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

‌HairGain Vegan on palkittu, vegaaninen hiusten lisäravinne, joka vahvistaa hiuksia, kynsiä ja ihoa.

HairGain Vegan tukee hiusten kasvua ja vähentää sekä ehkäisee hiustenlähtöä.

Sisältää tarkoin valitun ja ainutlaatuisen sekoituksen vitamiineja, kivennäisaineita, mineraaleja, antioksidantteja ja aminohappoja jotka auttavat säilyttämään hiusten kunnon.

HairGain Vegan sisältää kasvisteroleita, luomupiitä bambu-uutteesta, koliinia, viinirypäleen siemenuutetta, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. HairGain Vegan sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, jotka edistävät normaalia hiusten hyvinvointia. Valmiste sisältää lisäksi B2-, C- ja E-vitamiineja sekä sinkkiä, jotka auttavat suojaamaan kehon soluja hapetusstressiä vastaan.

HairGain Vegan parantaa hiusten kasvua tehden niistä kauniimmat ja paksummat.

HairGain Veganin tehokkuus ja turvallisuus on todistettu kliinisessä tutkimuksessa. Tutkimus osoitti, että tuote todella tekee hiuksista paksummat, kiiltävämmät ja terveemmät. Hiustenlähtö väheni huomattavasti ja monissa tapauksissa loppui kokonaan.

Uusi koostumus, nyt vain yksi tabletti päivässä riittää!

 

Ainesosat: Kasvisteroli, kolmiemäksinen kalsiumfosfaatti, L-kysteiini, sinkkiglukonaatti, askorbiinihappo, koliinibitartraatti, bambu-uute, magnesiumoksidi, rautafumaraatti, L-metioniini, viinirypäleen siemenuute, D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti, kuparioksidi, mikrokiteinen selluloosa, povidoni (K30), nikotiiniamidi, krospovidoni, maltodekstriini, kalsium-D-pantotenaatti, steariinihappo, magnesiumstearaatti, maissitärkkelys, natrium-kupari-klorofylliini, pyridoksiinihydrokloridi, hypromelloosi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, arabikumi, 5-metyylitetrahydrofolaatti, biotiini ja syanokobalamiini.

Annostus: 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Vuorokausiannos / 1 tabletti sisältää:
B1-vitamiini 1,2 mg
B2-vitamiini 4 mg
B3-vitamiini 16 mg
B5-vitamiini 7,5 mg
B6-vitamiini 2,1 mg
B12-vitamiini 4,5 µg
Biotiini 110 µg
Foolihappo (folaatti) 100 µg
C-vitamiini 75 mg
E-vitamiini 15 mg
Sinkki 12 mg
Rauta 15 mg
Kupari 2 mg
Viinirypäleensiemenuute 30 mg
L-kysteiini 100 mg
L-metioniini 50 mg
Koliini 25 mg
Bambu-uute 60 mg
Kasvisteroli 300 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.