Instant Effects Lash Volumiser ripsiseerumi

Ale!

39,00  34,90 

  • Luonnollinen ripsiseerumi, jolla saat välittömästi tuuheat ripset!
  • 20% paksummat ripset 2 minuutissa.
  • 20% pidemmät ripset 2 viikossa.
  • Jopa 50% paksummat ripset 2 viikossa.

Happeen perustuva prosessi ripsissä on luonnonmukainen, kuten myös tuotteen ainesosat. 

Vain 3 varastossa

Kuvaus

Instant Lash Volumiser – Koe ripsiseerumin koko teho jo 2 viikossa!

Instant Lash Volumiser on nopeavaikutteinen ripsiseerumi ripsien paksuuden ja kasvun tehostamiseen. Ripsiseerumi aikaansaa ensimmäisiä näkyviä tuloksia jo 2 minuutissa. 2 minuutin jälkeen ripsesi näyttävät 20% paksummilta. 2 viikon jälkeen ripset ovat jo 40% paksummat ja 20% pidemmät.

Instant Lash Volumiserin teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jolla on kyky kuljettaa happea ripsiin tehden ne välittömästi 20% tuuheamman näköisiksi jo 2 minuutin jälkeen käytöstä. Tuotteen ansiosta ravintoaineet pääsevät kulkemaan ripsissä tehokkaammin ja ripset tulevat hoidetuksi luonnollisesti juuresta latvaan. Tuote tekee ripsistä vahvemmat sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. Saat kestävät tulokset jo 2 viikon käytön jälkeen. Sopii käytettäväksi luonnollisten ripsien kanssa – vahvistaa ripsiä myös ennen ja jälkeen ripsienpidennysten. Tuotetta voidaan käyttää myös kulmakarvoja vahvistamaan.

Happeen perustuva prosessi ripsissä on luonnonmukainen, kuten myös tuotteen ainesosat. 

Pakkauskoko 7ml.

  • 20% paksummat ripset 2 minuutissa.
  • 20% pidemmät ripset 2 viikossa.
  • Jopa 50% paksummat ripset 2 viikossa.
  • Voit viimeistellä ripset ripsivärillä jo muutaman minuutin päästä ripsiseerumin käytöstä.

Käyttö: Voit käyttää Instant Lash Volumiseria osana päivittäisiä rutiineja, mutta anna tuotteen kuivua 5 minuuttia ja sen jälkeen poista ylimääräiset seerumit ennen kuin lisäät ripsiväriä. Jos haluat käyttää Instant Lash Volumiseria kasvattamaan ja tuuheuttamaan kulmakarvoja niin lisää tuotetta kulmakarvoihin joka ilta ennen nukkumaanmenoa vähintään 4 viikon ajan.

Ingredients: Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Aqua, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Glycerin Perfluorodimethylcyclohexane, Perfluoroperhydrophenanthrene, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Myristoyl Pentapeptide-17, Benzoic Acid, Sodium Benzoate

Katso ennen ja jälkeen kuvat ja vakuutu tehosta!