OXYtarm suolistonpuhdistaja (Colon Cleanser) 120tabl

Ale!

29,90  27,90 

Vain 3 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Löysä tai kova vatsa, ummetusta, päänsärkyä tai hiivaa? OXYtarm on täysin poikkeava terveystuote, joka parantaa elämänlaatua!

OXYtarm on monipuolinen suoliston puhdistaja. OXYtarm on monivaikutteinen tuote, joka auttaa niin kovan kuin löysänkin vatsan hoidossa. Lisäksi OXYtarm auttaa mm. ärtyneen paksusuolen ongelmiin (=selittämätön ripuli), ummetukseen, finneihin, allergioihin ja hiivaan. Hiiva pesii erityisen hyvin limakalvoilla, missä happipitoisuus on alhainen.

Meillä jokaisella on ainakin 5 kilon verran kuonaplakkia suolessamme – useimmilla huomattavasti enemmän. Sen läpi eivät imeydy ruuasta saatavat ravintoaineet sen paremmin kuin vitamiini- ja hivenaine –ravintolisätkään. Vatsan ja suoliston toiminta on kehon tärkeimpiä toimintoja. Niiden tehtävä on huolehtia kehon ravinnon, vitamiinien ja mineraalien saannista sekä poistaa kuona-aineet kehosta. Vatsan ja suoliston toiminnan merkitys on huomattava myös immuunipuolustuksen kannalta.

Annostus: 4 tablettia illalla.

Pakkaus sisältää 120 tablettia.

Sisältö:

Magnesiumhydroksidi, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), askorbiinihappo (C-vitamiini), standardoitu sitrusbioflavonoidiseos, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, arabikumi).

HUOM! Nimi ja pakkaus on muuttunut Colon Cleanserista OXYtarmiksi, muuten tuote on pysynyt täysin samana!