Eat Less Coffee & Konjac

39,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Eat Less Coffee & Konjac sisältää kolmea laihdutusmaailman suosituinta ainesosaa – glukomannaania (konjac) ja vihreää kahvipapu-uutetta, sekä kromia.

Kolmivaikutteinen Coffee & Konjac vähentää näläntunnetta, hillitsee makeanhimoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tutkitusti tehoaa!

Glukomannaani
Glukomannaani (Konjac) on kuitu, joka imee itseensä 300 kertaa painonsa verran nestettä, jolloin muodostuva geelimäinen massa täyttää vatsaa – on kertakaikkiaan mahdotonta syödä runsaasti. Näläntunne ei vaivaa entiseen tapaan, mikä on tärkeää, kun haluat laihtua.

Vihreä kahvipapu -uute
Sen sisältämä klorogeenihappo laskee verensokeritasoa, estää hiilihydraattien imeytymistä sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen, jolloin nälän tunne ja naposteluntarve vähenevät merkittävästi.

Kromi ja jodi

Kromilla edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja sillä suora vaikutus makeanhimon hillitsijänä. Jodilla on aktiivinen rooli aineenvaihdunnassa, ja koska hidas aineenvaihdunta on syynä useimpiin sairauksiin, riittävä jodin saanti on erityisen tärkeää. Kromin ja jodin avulla elimistö kuluttaa energiaa sen sijaan, että se varastoitaisiin rasvakudoksiin. Painonhallinnan lisäksi näillä kahdella hivenaineella on satoja muitakin tehtäviä elimistössä.

Millaisia tuloksia voit odottaa?

Sekä näläntunne että makeanhimo vähenevät huomattavasti samalla kun suuri osa syömistäsi hiilihydraateista jää imeytymättä. Täytyt hyvin pienestä ruokamäärästä. Tuotteen vaikutusta ei tarvitse odotella, vaan se lähtee toimimaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Annostus
2 kapselia 3 kertaa päivässä ennen ateriaa. Kapselit on tärkeä nauttia runsaan vesimäärän kanssa, jotta kapselit päätyvät vatsaan ennen kuin ne liukenevat.

Pakkauskoko
180 kapselia