SKINGAIN Original jauhe

Ale!

45,90  39,90 

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Skingain sisältää ainutlaatuisen patentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa yli 30% elimistön proteiinien kokonaismassasta ja 75% ihon sisältämästä proteiinista. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka estää ihon veltostumista. Kollageenin muodostumisen väheneminen iän myötä johtaa ryppyihin. Jo 25 vuoden iässä kehon oma kyky tuottaa kollageenia vähenee huomattavasti. Siksi on tärkeää tuoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön, sillä näin voidaan korvata kehon oma heikentynyt kyky tuottaa kollageenia tarpeellinen määrä.

Skingain on sokeriton, eikä se sisällä keinoteikoisia makeutusaineita. Se sisältää enemmän kollageenia, kuin mikään muu markkinoilla oleva valmiste. Skingainin sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Ainesosat: Hydrolisoitu kollageeni 1.tyyppi, Hydrolisoitu kollageeni 2.tyyppi, hyaluronihappo, limen ja sitruunan luontaiset aromit, askorbiinihappo (C-vitamiini), sitruunahappo, magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Annostus: 1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä (n. 200ml) tai mehuun, jogurttiin, teehen, jne. Anna tekeytyä parin minuutin ajan ennen nauttimista, niin juomaan ei jää paakkuja. Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää. Sisältää kuukauden annoksen, eli 30 pussia.

Huom! Pakkauksen ulkoasu on uudistunut.

Saatat myös pitää...