Puer Fons Beauty Sticks -kollageenivalmiste

Ale!

39,95  29,95 

Vahva ja laadukas kollageenivalmiste.
Sisältää sekä tyypin I että II kollageenia (naudasta ja kalasta).
Kätevät annospussit.
Kuukauden annos.
Puer Fons Beauty Sticks sisältää laadukasta Peptan ja Abyss -kollageenia, beetakaroteenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.

Varastossa

Kuvaus

Vahva ja laadukas kollageenivalmiste

Puer Fons Beauty Sticks -kollageenivalmiste sisältää sekä tyypin I että II kollageenia (naudasta ja kalasta). Valmiste sisältää lisäksi beetakaroteenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia ihon hyvinvoinnin tueksi.

  • • Kätevät annospussit
    • Kuukauden annos
  • • Voi lisätä ihon joustavuutta ja kiinteyttä
    • Antaa sileämmän ihon, vähemmän syviä ryppyjä ja juonteita
    • Dokumentoitu vaikutus ryppyihin ja selluliittiin

Puer Fons Beauty Sticks sisältää laadukasta Peptan ja Abyss -kollageenia, beetakaroteenia, hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia.

Kollageeni on kehon tärkein proteiini, jota on mm. sidekudoksissa. Puer Fons kollageenilisäravinne sisältää ainutlaatuisen patentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho-kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel-kollageeni.

Puer Fons Beauty Stick valmisteen sisältämä kollageeni tyyppi 1. on lähtöisin naudasta. Se on luonnollinen ja lisäaineeton hydrolisoitu tyyppi 1. kollageenipeptidi. Hydrolisoitu kollageeni sisältää 18 eri aminohappoa, mukaan lukien glysiini, proliini ja hydroksyprolin.

Puer Fons Beauty Stick -tuotteen sisältämä hydrolisoitu kollageeni tyyppi 2. on peräisin syvänmeren kalojen rustosta.

Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa yli 30% elimistön proteiinien kokonaismassasta ja 75% ihon sisältämästä proteiinista. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka estää ihon veltostumista. Kollageenin muodostumisen väheneminen iän myötä voi johtaa ryppyihin.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja ruston normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Puer Fons Beauty Sticks kollageenivalmisteessa on 15 mg beetakaroteenia. Beetakaroteeni suojaa ihoa auringolta sekä tukee ihon ruskettumista turvallisesti. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste ja edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

Kollageenivalmiste on sokeriton, eikä se sisällä keinoteikoisia makeutusaineita.

Puer Fons Beauty Sticks on miedon appelsiinin makuinen kollageenijauhe.

Annostus: 1 annospussi päivässä. Sekoita jauhe veteen tai muuhun nesteeseen (1,5-2 dl). Sekoita kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Jauheen voi nauttia myös sekoitettuna kuumaan juomaan tai muuhun ruokaan.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys: Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Pienten lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Norjassa.

Ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni I (naudan nahasta), hydrolysoitu kollageeni II (kalasta), beetakaroteeni, hyaluronihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi).

Ravintosisältö / vuorokausiannos (1 annospussi)
Tyypin I kollageeni, 4783 mg
Tyypin II kollageeni, 287 mg
C-vitamiini, 50 mg (63 %*)
Hyaluronihappo, 13 mg
Beetakaroteeni, 15 mg
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Saatat myös pitää...